CÉGÜNKRŐL

Cégünkről

 

A Komplex Faktor Követeléskezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2007 októberében került megalapításra azzal a céllal, hogy elsősorban faktorálási és hitelezési tevékenységet végezve segítse a pénzpiac szereplőinek működését a hitelfelvevői és a hitelkínálati oldalon egyaránt.

A 2008-as válság hatására azonban a hitelezési piac beszűkülésével és a faktorálás kockázatainak növekedésével Cégünk kibővítve eredeti tevékenységét új utakat keresett arra, hogy követelésvásárlási tevékenysége mellett szolgáltatásaival, ne csak a meglévő kölcsöneiket rendezni kívánókon, hanem a kedvező finanszírozást keresők tömegein is segíteni tudjon.

Az új lehetőséget pedig a vállalati mikrohitelezésben találtuk meg.

Mi a Komplex Faktor Zrt-nél hisszük, hogy a mikro, kis- és középvállalkozások forrásokhoz segítése egy olyan kölcsönös előnyökön alapuló tevékenység, mellyel nem csupán ügyfeleinken, hanem áttételesen Magyarországon is segíthetünk.

A Magyar Fejlesztési Bank refinanszírozásában nyújtott kedvező konstrukciójú termékeinkkel és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásainkkal olyan csomagot ajánlunk ügyfeleinknek, amellyel garantáltan megújíthatják vállalkozásaikat, olyan új lendületet adva nekik, mely közép és hosszútávon is kitart.

A Komplex Faktor Zrt. nem csupán kedvező kamatozású hiteleket biztosítunk ügyfeleinknek. Cégünk szolgáltatásaival az ügyintézés és a pályázás terheit levesszük az igénylők vállairól. Egyedülálló szolgáltatásként mindennemű adminisztrációs feladatban segítjük ügyfeleinket az első találkozásától a hitelösszeg visszafizetésének utolsó napjáig.

Amennyiben vállalkozásának hitelre lenne szüksége és nem akarja végig járni a bankoknál és egyéb pénzintézeteknél megszokott bonyolult, többkörös, rugalmatlan és költséges ügyintézést, akkor keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén.

Komplex megoldások. Egyszerű ügyintézés. Komplex Faktor

Tulajdonosok neve, tulajdoni és szavazati hányaduk: Dr. Magyari József 74% – Dr. Schmidt Balázs 26%