CÉGÜNKRŐL

Cégünkről

 

A Komplex Faktor Követeléskezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaságot 2007 októberében alapítottuk azzal a céllal, hogy elsősorban faktorálási és hitelezési tevékenységet végezve segítsük a pénzpiac szereplőinek működését a hitelfelvevői és a hitelkínálati oldalon egyaránt.

A 2008-as válság hatására azonban a hitelezési piac beszűkülésével és a faktorálás kockázatainak növekedésével Cégünk kibővítve eredeti tevékenységét új lehetőségeket keresett arra, hogy szolgáltatásaival kedvező finanszírozást keresők tömegein tudjon segíteni.

A lehetöséget pedig a vállalati mikrohitelezésben találtuk meg.

Mi a Komplex Faktor Zrt-nél hisszük, hogy a mikro, kis- és középvállalkozások forrásokhoz segítése egy olyan kölcsönös előnyökön alapuló tevékenység, mellyel nem csupán ügyfeleinken, hanem áttételesen Magyarországon is segíthetünk.

Az Új Széchenyi Terv keretében kínált rendkívül kedvező konstrukciójú termékeinkkel és hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásainkkal olyan csomagot ajánlunk ügyfeleinknek, amellyel garantáltan megújíthatják vállalkozásaikat, olyan új lendületet adva nekik, mely közép és hosszútávon is kitart.

Ennek a tevékenységnek a biztos hátterét a Komplex Faktor Zrt-nél és tulajdonosánál a Műszertechnika Holding csoportnál felhalmozódott szervezeti, valamint pénzpiaci tudás és tapasztalat adja.

A Komplex Faktor Zrt. nem csupán kedvező kamatozású hiteleket és vissza nem térítendő támogatást biztosít ügyfeleinek. Cégünk szolgáltatásaival az ügyintézés és a pályázás terheit levesszük az igénylők vállairól. Egyedülálló szolgáltatásként mindennemű adminisztrációs feladatban segítjük ügyfeleinket az első találkozásától a hitelösszeg visszafizetésének utolsó napjáig.

Amennyiben vállalkozásának hitelre lenne szüksége és nem akarja végigjárni a bankoknál és egyéb pénzintézeteknél megszokott bonyolult, többkörös, rugalmatlan és költséges ügyintézést, akkor keressen föl minket elérhetőségeink valamelyikén.

Komplex megoldások. Egyszerű ügyintézés. Komplex Faktor